Mecanisme pentru paturi rabatabile orizontaleCu siguranta ca niciodata nu este usor sa vorbesti despre tine insuti sau pentru o firma sa-si aprecieze activitatea fara a parea banala sau exagerata. De aceea, am putea spune doar ca PROIECT COMEXIM este lider in productia de mecanisme paturi rabatabile.

Societatea PROIECT COMEXIM a fost infiintata in 1996, incepand cu productia de mobilier la comanda, ulterior continuand cu cercetarea si dezvoltarea a noi produse pe piata de accesorii mobila, printre care si executia de mecanisme pentru paturi rabatabile.

In toti acesti ani, nu ne-am pierdut entuziasmul, continuand sa fim prezenti in casele celor care apreciaza calitatea si stilul, utilizand spatiul in mod eficient cu un pat rabatabil.

Materialele folosite de PROIECT COMEXIM provin din importuri (Germania, Italia, Turcia), in dorinta de a asigura o calitate inalta si un pret cat mai scazut.

Mecanisme pentru paturi rabatabile verticaleSolutiile noastre pentru spatiile mici sunt aceste paturi rabatabile, care au avantajul ca pot fi amplasate in orice camera, fie dormitor, living sau chiar… bucatarie. Acest avantaj este oferit de faptul ca paturile rabatabile pot fi executate la orice dimensiune.

Acest tip de paturi – cele rabatabile – isi dovedesc utilitatea zilnica atat prin functionalitate, cat si prin fiabilitate; un alt avantaj fiind constituit de faptul ca in interiorul patului este amenajata o minibiblioteca, paturile noastre fiind dotate si cu un set de chingi ce ajuta la prinderea lenjeriei de noapte (paturi, perne etc.)

Intregul nostru colectiv de angajati se straduieste ca PROIECT COMEXIM sa fie recunoscuta pentru abordarea profesionala a productiei de mecanisme paturi rabatabile.

Asadar, nu va ramane decat sa ne contactati cu incredere.